Lise Stuyck

Manueel therapeut

Ik studeerde in 2019 af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de universiteit van Antwerpen. Om mij verder nog meer te verdiepen in de musculoskeletale revalidatie, heb ik het postgraduaat ‘manuele therapie’ gevolgd aan de universiteit van Gent.
Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door het menselijk lichaam en het functioneren ervan in het bijzonder. Bovendien ben ik ook een enthousiast sportliefhebster en speel ik zelf al enkele jaren voetbal. Tijdens mijn behandelingen probeer ik op een gedreven manier een doelgerichte aanpak te hanteren, zodat elke patiënt weer klachtenvrij kan bewegen.

lise@kinecoach-duffel.be

Lynn Moons

Manueel therapeut

In 2014 studeerde ik af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met afstudeerrichting manuele therapie. Hierna volgde ik het postgraduaat ‘manuele therapie’ aan de universiteit van Gent om me extra te specialiseren in rug- en nekklachten. Mijn doel bij elk nieuw patiëntencontact is uitzoeken wat de juiste oorzaak is van de klachten. Hierna is zo gericht mogelijk behandelen alsook een lange termijn effect bieden via o.a. zelfmanagement een must. Ik heb grote interesse in orthopedische revalidaties, nek- en rugklachten en sportgerelateerde letsels. Hierbij vind ik het van groot belang om de wetenschappelijke evidentie te hanteren alsook zelf up-to-date te blijven via diverse bijscholingen. Bijkomend ben ik ook nog gespecialiseerd in kaakproblemen.

lynn@kinecoach-duffel.be

Koen Volkaerts

Manueel therapeut & Sportkinesitherapeut

Ik ben master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met specialisatie Manuele Therapie en sport- kinesitherapie. In mijn praktijkuitvoering ben ik voor ieder individu specifiek op zoek naar een geschikte combi- natie van een manuele aanpak of gerichte oefentherapie. Dit kunnen aftoetsen met mijn deskundige collega’s is voor mij zeer verrijkend en weerspiegelt onze inspirerende praktijkvisie. Naast lid van de medische commissie van de Vlaamse Triatlon/Duatlon Federatie (VTDL), ben ik ook actief als triatlontrainer en beoefen ik eveneens triatlon op een competitief niveau.

koen@kinecoach-duffel.be

Ine Slegers

Manueel therapeut

Na mijn studies en 10 jaar ervaring opgedaan te hebben, was het in 2011 tijd om een eigen praktijk te starten met Kevin Kuppens in Herentals. Ons concept en werkwijze bleken een succes en 5 jaar later besloot ik een gelijkaardige praktijk op te richten in Duffel, dicht bij huis.

Ondertussen heb ik mijn activiteiten in Herentals stop gezet en kan ik mij volledig focussen op het uitbouwen van Kinecoach Duffel.

Als manueel therapeut ben ik vooral geïnteresseerd in revalidaties en lage rugproblemen. Naast manuele therapie, ben ik ook gespecialiseerd in bekkenbodemreëducatie. En vanuit die combinatie ligt mijn grootste expertise in het behandelen van bekkenklachten,  zwangerschapsgerelateerd, maar ook naar sportletsels toe.

Kinesitherapie is voor mij een passie en dat probeer ik over te brengen naar iedereen, van chronische pijnpatiënt tot topsporter. Ik wil dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt in de praktijk. Voor mij is iedere persoon uniek en daar richt ik dan ook mijn behandeling op!

ine@kinecoach-duffel.be